6 gedachten over “Afscheid

 1. oei, da’s bijzonder jammer en spijtig!
  Veel beterschap gewenst!
  En wat nu met je wijncollectie?

  Like

 2. Heb je onlangs nog genomineerd als mijn meest favoriete wijnblog. Een groot verlies, Erik. Maar je gezondheid gaat voor, uiteraard.
  Stuur me maar een lijstje als je iets wil verkopen.
  En hopelijk mag ik nog veel van je lezen op je andere blog(s)

  Like

 3. Dag Erik,
  Ik had al enige zorgwekkende geruchten horen waaien. Die worden nu jammer genoeg bevestigd.
  Ik zou je graag troosten maar kan alleen zeggen dat dit een soort worst nightmare lijkt.
  Voor je lezers dat is zeker, maar uiteraard in de eerste plaats voor jezelf. Een ongelooflijke passie die je op hold moet zetten. Eigenlijk twee passies, je wijn én de bijhorende blog. Want jij was /bent eigenlijk de enige, echt de aller enige, die van bij het begin tot nu is blijven volharden in het plaatsen van stukjes op regelmatige basis. Stukjes die stuk voor stuk (sic) interessant, relevant, grappig, relativerend, onthullend waren. En vooral: steeds knap geschreven, met bijzonder scherpe en tegelijkertijd zachte pen.
  Ik heb er heel erg van genoten en zal ze nog veel erger missen.
  Om te eindigen met een positieve noot: Gelukkig heb je nooit de “monocultuur” beoefend en kan je je nu nog meer toeleggen op je andere passies. Dat doe je zeker, daar ben ik van overtuigd!
  Bedankt, Erik.
  En snel veel beterschap gewenst.
  Jo

  Like

 4. Dag Erik,
  Ik volg je blog al jaren met veel plezier en zoek regelmatig dingen op in je vinopedia. Bedankt voor al die jaren van leesplezier en knowledge sharing. Ik wens je veel beterschap en hoop dat je andere passies (boeken, Engeland, lekker/eerlijk eten, …) het gat van de wijnpassie kunnen opvullen!
  Merci!
  Nico

  Like

 5. Bedankt allemaal. Ik blijf bloggen maar het zal over andere dingen gaan…moet ik nog even over nadenken. De Vinopedia blijft voorlopig ook online, maar ik weet nog niet heoveel tijd ik ga steken in hem up to date houden. De gezondheid is trouwens ok, op vermoeidheid na, en ik mag eten wat ik wil (oef). En ik was dit weekend bijzonder positief verrast door een double-hopped Warsteiner Herb Alkoholfrei !! beste NA dat ik al proefde. Daar blog ik nog over 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.